Proiecte finalizate

7 copii care au ramas fara casa!

7 copii care au ramas fara casa!

Focul le-a luat tot, mai putin iubirea!
Se întâmplă destul de des, la țară să ia o casă foc, această este și povestea unei familii numeroase de 10 persoane din comună Nucetu județul Călărași.

Unii ar spune că i-a lovit ghinionul, și așa s-a întâmplat, au rămas doar cu hainele de pe ei, 7 copii, cei 2 părinti și bunica. Dacă înainte le era greu, cu 7 copii, de când au rămas fără acoperiș, părintii au fost disperați.

Așa se întâmpla uneori, dezastrele nu te ocolesc dacă ești mai sărac sau mai mic. Contează cel mai mult că se iubesc și sunt recunoscători, ei văd partea bună a lucrurilor, sunt împreuna și sunt sănătoși.
Unii ar spune că i-a lovit ghinionul, și așa s-a întâmplat, au rămas doar cu hainele de pe ei, 7 copii, cei 2 părinti și bunica.

CE S-A ÎNTÂMPLAT?
Într-o zi friguroasă a lui martie 2019, casa lor a luat foc, au reușit să se salveze pe ei, dar nimic altceva. S-au refugiat într-un dispensar părăsit, fără geamuri, fără condițîi și plin de mucegai.

Întrebate autoritățile și primăria cum au de gând să îi ajute, aceștia au spus că nu există fonduri pentru materiale, dar oferă ajutor cu mâna de lucru.

CE AM FĂCUT NOI?
Am acționat imediat, am făcut anunțuri pe site-urile de socializare, am făcut cont de donațîi și am strâns bani de peste tot, au trimis oameni cum și cât au putut. Doar în condiții de genul acesta vezi cât de frumoși sunt oamenii, că au grijă unii de alții și cât de mare este satisfacția sufletească atunci când ajuți. În mai puțin de 2 săptămâni am reușit să strângem destui bani să le cumpărăm o casă cu o curte de 2000mp,unde copii se pot juca și părintii vor putea plantă legume și fructe, desigur vor crește și animale. Cu ajutorul vostru al oamenilor buni am reușit să le mobilăm casă și să le luăm haine și alimente.

Datorită oamenilor care au sărit în ajutor, copii aceștia au primit o șansă la viată, bunica a primit liniște și părintii au primit motivația că se poate, că lumea în care trăim nu este rea și că trebuie să ne ajutăm între noi atunci când putem să o facem. Au primit motivația de a continuă.

Va mulțumim, sunteți niște îngeri

PARTENERI