Direcționează 20%

DIRECTIONEAZA 20% DIN IMPOZIT CATRE CAZURILE NOASTRE, FARA NICIUN COST PENTRU TINE!

Cum redirectionez?

Modalitatea de directionare este foarte simpla: compania îsi calculeaza suma aferenta celor 20% din impozitul pe profit, apoi încheie un contract de sponsorizare cu ONG-ul sustinut, cheltuielile fiind deductibile.

Legea sponsorizarii iti da dreptul sa alegi ce sa faci cu o parte din taxele care sunt colectate de catre stat. Este un dar pe care il poti face in fiecare an copiilor, familiilor, animalelor care au nevoie de sprijin. Poti directiona trimestrial, insa nu mai tarziu de 31.12.2020.

Care sunt pasii sponsorizarii?

  1. Descarca de aici contractul de sponsorizare cu Asociatia Atelierul Faptelor Bune
  2. Descarcati si completati Contract de Sponsorizare in 2 exemplare si trimiteti-l la adresa noastra: Strada Boteanu nr. 3A, sector 1 Bucuresti. Sau prin email la adresa razvan@atelierulfaptelorbune.ro / contact@togetherforhumanity.ro
  3. Efectuati plata prin transfer bancar sau online

Care sunt avantajele?

La nivel micro, compania care alege sa directioneze 20% din impozitul pe profit catre un ONG care sustine o cauza sociala beneficiaza de urmatoarele avantaje:
Libertatea de a alege destinatia unei sume care, în alte conditii, ar ajunge oricum la stat.

Contributia la o cauza nobila printr-o procedura 100% transparenta, fara niciun fel de cheltuiala.
La nivel macro, contributia fiecarei companii la acest program ar determina un progres semnificativ în solutionarea si prevenirea problemelor sociale.

Atelierul Faptelor Bune/ Together for Humanity este furnizor de servicii sociale, conform certificatului Nr. 1137225 din 14.10.2019 in Registrul entitatilor/unitatilor de cult pentru deduceri fiscale

PARTENERI